Merhabalar,
Bir ara kısa bir araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili bildiklerimi yazayım. Öncelikle çok masraflı ötv ve diğer vergilerini ödemek zorundasınız astarı yüzünden pahalıya çıkıyor. Bayi çıkışlı olmadığı için hiç bir garantisi vs olmuyor. Mesela ileriki yıllarda araçta herhangi bir sorun olduğunda geri çağırılma yapıldığında sizin alacağınız araç bu durumun dışında kalıyor. Ama anladığım kadarıyla siz klasik araç bakıyorsunuz bu konu sizi pek alakadar etmiyor gibi. Eğer klasik araç bakıyorsanız bi nebze mantıklı olabilir. Ayrıca getireceğiniz ülkede en az 2 sene yaşamış ve 6 aylık oturum hakkınız olması lazım diye biliyorum.
Aslında araç klasik falan değil hocam. Ford Granada bakıyorum. Türkiye'de çarık çürük bütün Granada modelleri. İtalya'da adamlar Otosan adıyla tanıyor ve araçların özel forum siteleri de mevcut bütün arabalar orijinal haliyle pırıl pırıl duruyorlar. Yani araba pek klasik sayılmaz. Yine de yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sanırım bu bir heves olarak kalbimizde kalacak...