Ordu kurallarına hakim değilim malesef. Nedeni hakkında bilgim bulunmuyor.
Bugüne kadar toplantı yaptığım devlet kurumları, özel sektör şirket yöneticileri ya da dernek & vakıf yöneticilerinin hiç biri sakalıma takılmadı. Sakal bırakmayı sevdiğim için düzensiz, disiplinsiz ya da sorumsuz olduğum hakkında bir fikir beyan etmedi. Neden? Çünkü ben sakalımın temizliğini ve bakımını düzenli olarak yapabilirim. Böyle bir düzene ve sorumluluğa sahip olabilirim. Bunun bilincinde olan kişilerle çalışmak gerçekten güzeldi. İnsanların dış görünüşleriyle yaptıkları iş hakkında fikir sahibi olamazsınız.
Ordu kuralının en önemlisi disiplindir.
Dünyadaki başarılı olmak için temel kuraldır disiplin. Disiplinin alt parçası düzen ve tertiptir. Düzen ve tertip varsa başarı mümkün olur.
Düzenli sakal kesmek bunların başındadır. Hayattaki ufak bir rutin düzen ve disipline alıştırır. Kısacası eleştirirken bence düşünelimve konuşalım