ABD'de yaşamış birisi olarak kesinlikle kurgu diyebilirim.

Zaten adam direk sohbette gençlere gönderme yapıyor. 17 bin dolarla abde de sokaklara düşüyorsun, okadar güzel diksiyon ve aklın var sokaklara düşüyorsan aptalsın. Ben gittiğimde 2500 3000 dolarla gittim 6 - 7 ay çalışıp arabamıda aldım, sokaklara düşmedik. Çalışana ekmek vardır heryerde sadece hayat kaliten düşüktür ama yinede sokakta kalacak şekle düşmezsin. Yanlış anlamayın dediklerimi ABD'de en az 3 ay yaşamamış birisi ABD konusunda hiç yorum yapmasın, kulaktan dolma sağdan soldan duyup gelip herkes anlatıyor, biz içine girdik yaşadık gördük. Hayatında kendi ülkesi toprakları dışına adım atamayan insanlar ABD hakkında yorum yapıyor yada Avrupa.. Yapmasınlar önce siz bi ufkunuzu genişletin, pasaportunuzu alın, vizenizi alın bi bulgaristana yunanistana çıkın 1 2 gün gezik bi kültürü, yaşayışı, ekonomik durumları görün sonra yorum yapma sahibi olun.
Adamlar ABD'yi forumlarda yazanlardan görüyor, youtube'dan izliyor gelmiş kendi yaşamış gibi yorum yapıyor
Herzaman savunurum, ülkemiz herzaman güzeldir vatanımız bizim, ama daha kaliteli bir yaşam ve huzurlu olmak için farklı ülkeleri keşfedebilirsiniz. Zaten bu keşifleri yapan insanların %90'ı ülkeye geri dönmek istemiyor, bu şekilde bir algı oluşuyor. Çünkü insana değer verildiğini görüyorsunuz. Elbette olumsuzluklarıda var yok değil, güllük gülistanlık değil ama bana sorsanız 1.5 yıl ABD'de yaşamam 33.5 yıl Türkiyedeki yaşamımdan çok daha iyi ve huzurluydu... Ajandam var webte günlük tutarım senelerdir dışarı kapalıdır sadece yazıp arşivlerim 29 ülke gezmişim, herkese tavsiyem paranızı biriktirebiliyorsanız 1500 2000 euro gibi bir ücretle interbus gibi firmalarla otobüsle seyahat etmek için ülke dışına çıkın.
Ben ilk bu şekilde avrupayı gezdim 15 16 tane ülke 20 şehir inanın okadar güzel, sonra bir şekilde ufkunuz açılıyor daha fazla yer görmek hatta yaşamak istiyorsunuz. Farklı kültürleri görmek herzaman iyidir