fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izmir ankara yakın hocam ekip varsa katılın derim

bu tarz yarışmalar hedefleri olan insanlara çok iyi örnek oluyor aslında.
özellikle yazılım kodlama nesnelerin interneti gibi alanlarda uzmanlaşmak isteyen arkadaşlar varsa projelerini ekip olarak geliştirip kendilerini görebiliyorlar.

forumda katılım ilgi olur diye düşündüm ama maalesef kimse oralı olmuyor apaçık belli.

ama atıyorum bu konu sevgilimden ayrıldım hangi nargileyi içsem kafam bozuldu intihar edeceğim ve türevleri şeklinde olsa konuya yorum yağardı ilgi görürdü

üzülüyorum gençlerimize gerçekten ekran başında vakitlerini öldürüyorlar hemde boş yere...
bekar olsam gelirdim orda arkadaşlarım da var kalacak yer var yani ama evli barklı adamlar olduk her zaman istediğimiz yere gidemiyoruz. üniversitede buna benzer bir etkinlik yapılmıştı ona katılmıştım. global game jam diye bir etkinlik. şuan o ekipteki arkadaşların hepsi mühendis oldu biyerde çalışıyolar. bende kendi işletmemi açtım yazılıma devam. buda yaptığımız oyun: http://archive.globalgamejam.org/2012/save-nature

izmirde böyle bir etkinlik olursa ve haftasonuna denk getirirlerse katılabilirim.

forumun çoğu ergen instagramcılarla dolu olduğu için burdan öyle büyük hareketler beklemeyin. o sevgilisinden ayrılıp intihar etmeyi düşünen tiplerin yaşı 14-15 en fazla 16dır. o yaştaki ergenlerden ne beklenir ki?