mobil derleyicileri konusunda bilgi sahibi değilim, bu yüzden satın alınan aplikasyonun içinde çıkan yönergeleri yapmaya çalışırken sorunlar yaşıyorum (api, eksik kütüphaneler, v.s)
bu işlemleri defalarca yapmış android, ios aplikasyonları modifiye etmiş bir arkadaş yardım edebilecektir.
Muhtemel kolay çözümü olan bir çok bu tip derleme, uyarlama sorunu ile boğuşmuş, kendine göre düzenleme işleri yapmış bir arkadaş aramaktayım.
Şu anda youtube daki bir kanalı ios ve android aplikasyonda yayınlamak istiyorum.
Bulduğum aplikasyonlardan biri "android studio indir kur şunları bunları yap" dediği için android studio bilen arkadaş dedim.
Native vir uygulamadır
link budur
Bu şart değil başka uygulamalarda var bazıları visual studio istiyor bazıları xcode fark etmez amaç kaynak kodları olan uygulamaları kendimize göre düzenleyebilmek ve bunu emek verilen saate göre fiyatlandırmak. Teamviewer ile bana bağlanıp sesli konuşarak da ilerlemek benim gelişimim için de iyi olacaktır, biraz zahmetli evet ama zaten asıl buna ödeme yapıyor olduğumu düşünüyorum.