İşte fotoğraf

caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annesi duysun diye miyavliyor olabilir. Aslında en mantıklısı aldığınız yere bırakıp annesi alana kadar gözetlemek.
Dün akşamdan beri dışarıdan ses geliyordu. Bugün bizim araçların oradaydı bizim motora girmiş. Mamasını suyunu verip salacam hocam

JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar bende kedi bakıyorum 2 adet ve kediden anlıyoruz haliyle . Miyavlamasanın sebebi ortamın onu germiş olması ve yavru olmasıdır . ama gün geçtikçe alışıp ortamı koklayıp tanıyacaktır . Yavru olmasıda onun korkmasının sebeblerinden biridir ve sütten erken kesilmişte olabilir. Size tavsiyem besleyici anne sütü alıp onla gelişimini sağlamanızdır . Mama olarak durumunuz müsait ise kedi sağlıgı icin Royal canin kitten var cok iyidir hep onu kuullandım ve kullanıyorum memnunuz foto atarsanız bilgilendirin kediler candır
Bayram günü olduğu için dışarı çıkıp bi bakacam hocam.

eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnek sütü ya da çiğ et vs verme hocam, şok marketleri bayram günü 13 sonrası açıktı, yavru maması alıp onu ver.
Bakayım hocam inşallah açıktır.

globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Felix yaş mama. Yavru kediler bayılır.
Kuru mama ile karıştırın. Afiyetle yesin minnak
Bugün açıksa alacam hocam

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sütün içine biraz su kat, aksi taktirde ishal olabilir.

Beslemeyeceksen eve alıştırma, dışarı bırak aksi halde saldığın zaman zorluk çeker.

kolay gelsin.
Koydum hocam süt + ılıksu birazda ekmek , bugünlük yemeğini suyunu verip salayım diyorum.

Athynas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar küçük? Süt, et vesaire vermeyin, çok küçükse kuru mama da vermeyin sadece yaş mama bir süre. Almadan önce annesi etrafta mı değil mi baksaydınız, takip etseydiniz keşke, şimdi dışarı bırakacak olursanız kokunuz üzerine sindiği için annesi kabul etmeyecektir.
Motora binmiş hanımla beraber 50 metre gitmeden cayıltıyı basmış eşşek