Daha öncede açılan konularda bilgilerimi paylaşmıştım. internette araştırdığın sürece hiç bir zaman iyileşemezsin.
Yapmaman gerekenler ;
internette hastalık araştırma, (Blog haber kategori sitesi olanlar bilgisiz insanlara makale yazdırırlar ve bilgilerin çoğu yanlıştır. inanma. bir kanser hastalığının 30 belirtisinden en az 20 tanesini taşıman lazım. Ayrıca lösemi falanda değilsin.
Korku filmleri ve haber programlarını izleme.
Sana negatif enerji veren olumsuz yorumlar yapan insanlarla görüşme.
Doktorun verdiği ilaçları oku ve prospektüslerini okuma. doktorun sana iyi gelmeyecek ilaçlar vermez.
internetten ve telefondan olabildiğince uzaklaş.
Uykusuz kalma, -
Çok fazla alkol tüketme,
yapman gerekenler.
Komedi filmi izle, ailenle ve arkadaşlarınla sürekli konuş
Sevdiğin şeyleri yap, gez dolaş eğlen
Kitap oku
Boş kalma bir şeylerle meşgul ol
spor yap
ilaçlarını doktorunun tavsiye ettiği şekilde düzenli olarak kullan bir süre uykulu ve sersem gezebilirsin ama bir süre sonra bu normale döner.
Hem psikiyatri hem psikolog tan destek al terapilerine düzenli git. 3 ay içinde normal bir yaşama dönersin 1 yıl içinde tamamen kurtulabilirsin.