hocam gercekten yanlış anlamayın ama birileride beni keşke eleştirse. eleştiri iyidir insan kendini günceller. baltalamak ? asla herkes ekmegini yer kimin kısmetinde ne varsa onu yer aksini asla yiyemez. gerginlik konusundada aslında değilim hatta hiç değilim müzigimi dinleyip program kodlamaya calısıyorum. size sanıyorum 3 kere falan sordum adsense trmi yabancımı diye cevap vermediniz ve bence buradan ciddi düşündüğümü anlayabilirdiniz.
çünkü tr adsenseler herzaman sorun herzaman problem. fiyat konusundada dilerseniz pm ile cevap vereyim cunku buraya yazdıkca siz konuma balta vuruyorsunuz diyorsunuz. bence bana göre yanlış tabir.
O yorumu gördükten sonra eksiklik olduğunu görüp tr eklemiştim konuya tekrar yoruma tr dir ekleme gereği duymamıştım. 3 kere falan fiyatta kesin değilim daha düşük isteyen yazabilir veya teklif verebilirsiniz de yazdım xD fayda etmedi fiyat konusundaki absürtlük düşüncenizde. Neyse sağlık olsun hocam benim kusurum varsa affola. Niyetim kimseyle tartışmak değil. bugüne özel değil herzaman kaçınırim kırmaktan.
Konu kapandı ilgi ve yorumunuz için teşekkürler