izciTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım gergin bir gün geçiriyorsunuz benim amacım tartışmak değil. Konu açılmış ısrarla diyorum ki fiyatta kesin değilim yüksek de olabilir düşük de. Teklif verin veya düşür diyin ben herseye açığım. Tartışmak için bahane arıyor gibisiniz. Trade nin guvendeki tek ölçüt olduğunu kim söyledi. Ben forumda İlk kez birine trade düşük diyorum çünkü ısrarla fiyatta kesin değilim dedikçe siz baltaliyor gibi tepkiler veriyorsunuz. Tabiki tekrarlıyorum kimseyle tartışmak istemiyorum ki konu açmışım satış yapacam biri çıksa dese 400 e ver bugün verirdim. Bilemezsiniz. Neyse ya konununda tadı kaçtı iyi dilekleriniz ile satış konusunu kapattırmayi başardınız.
hocam gercekten yanlış anlamayın ama birileride beni keşke eleştirse. eleştiri iyidir insan kendini günceller. baltalamak ? asla herkes ekmegini yer kimin kısmetinde ne varsa onu yer aksini asla yiyemez. gerginlik konusundada aslında değilim hatta hiç değilim müzigimi dinleyip program kodlamaya calısıyorum. size sanıyorum 3 kere falan sordum adsense trmi yabancımı diye cevap vermediniz ve bence buradan ciddi düşündüğümü anlayabilirdiniz.

çünkü tr adsenseler herzaman sorun herzaman problem. fiyat konusundada dilerseniz pm ile cevap vereyim cunku buraya yazdıkca siz konuma balta vuruyorsunuz diyorsunuz. bence bana göre yanlış tabir.