sevgili dostum her yaptıgım ticareti burada itrade olarak yapsaydım emin olun bu söylediklerinizi söylememiş utanır olurdunuz. yıllık diyorsunuz benim bu forumda en az yıllık geçmişi var.
ben hata önce bi yere yorum yazdım itrade ile iş yapılsaydı zaten burada beni kmse geçemezdi bu takıntı ve insan güvensizliği sizide anlıyorum ne kimseye güvenebilmişsiniz nede insanlar size güvenmedigi için bu tarz bir çıkış.
benim teklifim size ciddi idi benim teklifimi kabul etmiş olsaydınız ciddiyeti anlardınız.
yani kısaca boş işlerle ugraşıyrsun kafanı kaşıyorsun derlerya

o hesap neyse ticareti bol arkadaşlar ile iş yap sen takıntılı arkadaşım.
hayırlı bayramlar dilerim insanlar senle veya ben senle kafa yapmaya calısmıyoruz zihniyeti değiştir absürt rakkamlar ile konu açıyorsun demeye calıstım sadece.
tekrar hayırlı bayramlar.
Sanırım gergin bir gün geçiriyorsunuz benim amacım tartışmak değil. Konu açılmış ısrarla diyorum ki fiyatta kesin değilim yüksek de olabilir düşük de. Teklif verin veya düşür diyin ben herseye açığım. Tartışmak için bahane arıyor gibisiniz. Trade nin guvendeki tek ölçüt olduğunu kim söyledi. Ben forumda İlk kez birine trade düşük diyorum çünkü ısrarla fiyatta kesin değilim dedikçe siz baltaliyor gibi tepkiler veriyorsunuz. Tabiki tekrarlıyorum kimseyle tartışmak istemiyorum ki konu açmışım satış yapacam biri çıksa dese 400 e ver bugün verirdim. Bilemezsiniz. Neyse ya konununda tadı kaçtı iyi dilekleriniz ile satış konusunu kapattırmayi başardınız.