mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işten para kazanıyorsan, bu işe para yatıracaksın. 3-5 için haram yemeye gerek yok
Yerli yazılım kırılmış kullanmam yabancı haramı olmaz Windows için 1 tl bile vermem 1 trilyon kazansam microsoft a bir lira bile vermem artı lisanslı Windows çok format çektim benim kırılmış daha hızlı daha stabil

2004 yılında ilk bilgisayarımı aldım Windows Xp home yüklüydü tabii çok yavaştı dedim artık böyledir sonra gittigidiyor dan office 2003 aldım böyle kullandım bir yıl daha sonra bilgisayar çöktü internet kafeye gidip araştırma yaptım cd lere Windows Xp pro ve office pro gibi full yazılımlar kaydettim kendi bilgisayarıma format çektim bilen kişilerden yardım aldım ve bilgisayar öyle hızlı idi ki anlatamam sonra işi öğrendim her yeni sürümü arşivledim bende merak oluştu program uzmanı oldum bilgisayar ile haşır neşir olup bugünlere geldim şimdi özellikle orjinal Windows yüklü i7 li bilgisayarlar görüyorum öyle yavaş ki anlatamam sizlere tavsiyem işi öğrenip kendi sisteminizi kurun çok daha zevkli