herkes kendi imtihanını yaşar. kimisi dini seçer kimisi parayı,makamı vs...
böylesi ömrünü islamı anlatmak için tüketen insanların çocukları özellikle hedef alınır ki he hocanın hem de inandığı değerler halkın nazarında sıfırlansın. tabi anlayana
son olarak da her türlü pislik din hocalarının çocuklarından çıkıyor diyerek genelleme yapmak hiç kimsenin haddine değil.ne senin ne de başkasının
mesajını reportluyorum.
Reportlayabilirsiniz. Ben Genelde ibaresini yazmışım. Konu ile alakalı bir yorumumdur. Bir çok örneği vardır bilinen. Bilinmeyen ve ün olmayan hocaların veya başka müslüman kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın da böyle örnekleri olabilir. Taşkınlık yaratacak bir durum yok. Din bizim dinimiz. Sanki imamları veya İslamiyeti kötüler nitelikte yorum yapmışım veya konu açmışım gibi davranıyorsunuz. Alimin, imamın, okumuşun çocuğu da olsa eleştiremeyecek miyiz? Mahalle camiisinde ki imamın oğlunun milli piyango ile yetki sahibi olması mı muhtemeldir yoksa ün yapmış konu da ki örneğe uygun birinin mi? Özenle seçilen şeyler bunlar. Siz gelmişsiniz mesajıma takılıyorsunuz. Ben ceza alsam değişen ne olacak bunu anlamadım ama içinizde kalmasın, reportlayın. Söylemek istediğimi anlayan arkadaşlar olduğu gibi anlamayan da olabilir. Bu da bir muhtemeldir.

konu ile ilgili son mesajımdır.