teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laflara bak hele. Sen kendi özelini buraya yazarak bize yorum hakkı tanıyorsun. Yoksa biz ne bilelim senin eski sevgilini yeni sevgilini. Bizim de çok umrumuzdaydı. İlgi budalaları. Konu açarken düşünün o zaman. Sonra vay efendim sana ne. Bana neyse niye konu açıyorsun da anlatıyorsun. Kıytırık 3. Sınıf pembe dizi gibi hayatlarınız çok lazımdı sanki foruma.
Şu an size cevap yazarak, klavyemin tuşlarına yazık ettiğimin farkına vardım. Bir insanın gururu hakkında kimse yorum yapma hakkına sahip değildir. Evet yorum hakkı tanınılıyor, "hadsizlik" hakkı değil. Zaten konuyu mantığınız ile okuyabilseydiniz, kıytırık "aşk, aşk acısı çekiyorum, ölüyorum, pembe dizi" konularından olmadığını fark edebilirdiniz. Çok kötü düşünceli ve çirkin niyetli bir insansınız. Şu konuda dahi tartışma çıkarabilecek, insanların gururuna dil uzatabilecek kadar düşük bir insansınız. Budala diyebilecek kadar seviyesiz bir insansınız. Boşsunuz.

Her neyse, klavyemin tuşlarını temizlemeye gideceğim şimdi. İstediğiniz kadar hakaret, hadsizlik içerikli mesajlar atabilirsiniz. Cevap vermeyeceğim artık.

İyi forumlar.