Sokağa çıkıp Sormama gerek yok hergün yaklasik 35-45 arası insanla yolculuk yapıyorum. Her biride araçtan memnun iniyorsa, bu kalan %10 lık kısmı hep bana denk geliyorsa. Sektöründe bulunduğum işi savunmaya devam edeceğim. Sen hizmete bakarsın ama görebilirmisin orasını bilmem. Kimse memnun değilse SeveSeve biniyor, şu gerçeği her zaman söylerim.
Forumda ve TV'lerde sektöre yönelik yıllardır tartışılan boş kelimeler, çıkan eski haberler konular çook eskiden beri BOŞ kafalara kazınmıs.
Ben de bir taksiye bindiğim de taksicinin hareketlerine tavırlarına sinir olduğum da pek belli etmem inerken de hayırlı işler derim. Maksat tartışma çıkmasın. Hergün sana binen 35-40 yolcunun memnun indiğinden pek emin olma bence. Çıkan eski haberler demişsin. Yakınlar da çok çıkan haber var taksici şikayetleriyle ilgili. O yüzden sen BOŞ yapıyorsun. Ama merak etme elbet bu hükümet değişecek uber geri gelecek. Uber taksciliğe yeni bir çağ getirmişdi. Hizmet kalitesiyle konforuyla kusursuzdu. Eski kafaların artık bitmesi yeniliklerin gelmesi gerekiyor. Herşey sonsuza kadar sürmez. sürmemeli.