Herşey TV'de izlediğim bir haber ile başladı...
İçimizden bir baba, Evladım kayıp, lütfen yardım edin diyordu.
Ben de bir babayım ve kendimi o kişinin yerine koyduğum anda, aklımı kaçıracak gibi oldum.
Ağlayan anneler, babalar, kardeşler akrabalar...
Kaç kişi kayıtsız kalabilir ki bu yaşananlara?
Her birimiz zaman zaman, kayıplarını arayan insanlarla empati kuruyor ve en sevdiğimizin nerede olduğunu bilmeden yaşamanın vereceği hissi , tahmin bile etmek istemiyoruz...
Bu uygulama, yakınlarını arayan herkes için, ortak bir paylaşım alanı olmakla birlikte, kaybolan her bir çocuk ve yetişkinin bulunmasına yardım etmeye gönül vermiş insanların adresi olsun istedim.
Dört dilde destek vererek, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada KAYIP yakınlarına yardımcı olmayı hedeflemekte olan bu uygulamanın bildirim sistemi sayesinde, 100KM çevremizde eklenen tüm kayıp insan ilanlarından anında haberimiz olabilecek.
Uygulamanın amacı olabildiğince çok insana ulaşarak, KAYIP insanlar ve onları bulmaya yardımcı olmak isteyenlere bir haberleşme ağı kurmaktır.
Bu uygulama sayesinde, ilanlar amacından sapmadan, başka sosyal medya içeriklerinin arasında kaybolmadan, ilgilenen ve uygulamayı kullanan herkese anında ulaşacaktır.
Android uygulaması tamamlandi.
Bu linkten ulaşabilirsiniz. :
https://play.google.com/store/apps/d...id=com.e.kayip
iPhone uygulamamız çok yakında yayınlanmış olacak.
Bu proje, kâr amacı gütmeyen projedir.
İnsan olduğumuzu hatırladığımız bir projedir.
Yüreğimizde hala sevgi olduğunu hatırladığımız bir projedir.
İnsanlara biraz da olsa umut olabilmeyi hayal ettiğimiz bir projedir.
Dileğimiz, bu uygulamaya asla ihtiyacınızın olmaması... Ama ihtiyaç duyarsanız veya yardımcı olmak isterseniz, biz her zaman burdayız.
Teşekkürler
www.kayip.kim