s3 amazon linki üzerinden gelen pinleri pinterestin engelleyeceğine olanak vermiyorum. Hesap shadow yer sadece.Shadow zaten ben yemiyorum
hocam, pinterest arama kısmına s3.amazon 'u bi yazın bakalım kaç tane pin çıkıyor, kaç kişi bunu kullanıyor, koskoca pinterest amazonla ortak çalışma yürütemeyecek mi? Ortak bir havuzdasınız, ban yemeniz o kadar kolay ki, bulunduğun havuz ne kadar büyükse o kadar ortadasın, siz tekil işler yapmak yerine herkes ne yapıyorsa onu yaparsanız otomatize araçların sizi tespit etmesi o kadar kolay ki.
Ayrıca bir çoğunuz yıllardır web işindesiniz, lütfen cahil gibi konuşmayın, ne demek s3.amazon bilmemneyi engelleyemez, siz bu adresi engelleyince bütün amazonu engeller, bunu da göze alamaz sanıyorsunuz herhalde. Web teknolojileri bu kadar gelişmesine rağmen, sadece spesifik bir adresi engelleyemeyeceğini, bunu engellerse bütün amazonu engellemiş olacağını nasıl savunuyorsunuz, hangi kafa ile bunu söylüyorsunuz

isteyen istediği gibi, genelleme yapmadan, istediği spesifik adresi engelleyebilir kardeşim. İsterse
s3.amazon.com/bilmemne adresini bile engeller, diğer isteklerde bundan hiç bir zarar görmez. Bütün konu bunu konuşuyor, buna nasıl inandınız?