sende günde 12 saat direksiyon sallayıp evine boş dönersen eğer kimseye kaliteli hizmet veremezsin,bu iş en baştan kalitesiz sunuluyor son basamak olarak araca binen yolcuda bundan ister istemez nasibini alıyor ama doğru ama yanlis.
boş olan yorumdan sen alacağını almışsın, benim sana diyecek bişeyim yok.
insanların çoğundaki beyinlerine yerleşmiş yıkılmaz bi on yargı varsa oda senin gibi düşünenlerden ibaret, ayrıyeten bu dolandiranlar ve sapıklık yapanlara ben hiç rastlamadım çevrem ve ailemle aynı sektördeyim. Taksiyi de sürekli kullanan biri olarak bu belirttiğin sorunlarla ben neden karşılaşmiyorum acaba neden?
madem az çok bu işe hakimsin bu problemin uber kendi kendine tek taraflı yapmış olduğu bi kapatma değildi. Filo kurup 20 tane araca 2 şöför koyupta 40 kişinin üzerinden geçinip sonrasında bağlama yasası çıkınca işten atan filo sahipleri oturdukları yerden günlük araç başına 140 TL hasılat alanlara Uber nasıl dayansın peki? bilerek araç bağlatanlar bi tek TR de olan XL sahipleri.
Şu ülkede henüz vergisiz bi işlem yapılamayacağını bi çok insanın bilmesi gerekiyor. Sen gelecen 100k Vito alican günlük 800 TL ile 1k TL aralığında para kazanacan ve sadece aracın Mtvsi ile kurulan dandik bi şahıs şirketi vergisiyle ayda 30 bin TL para kazanacaksın buna kim inanabilir merak ediyorum.
Son olarak tüm alıntı yapanlara şunu söylemek istiyorum yurt genelinde herkesin yaptığı iş dört dörtlük değil mi?
Savunduğun kesim taksiciler, müşterilere nasıl davrandığını, biraz fazla para almak için binbir türlü oyun yaptığını herkes biliyor. Ben ne demişim, sen tamamen alakasız cevap vermişsin. Ben diyorum ki adam 100k'ya vito almış olabilir çok da iyi yapmış. Millet o kadar tiksinmiş ve taksicilerden nefret etmiş ki koşa koşa uber'e gittiler. Burada problemi şirkette ya da müşteri de değil insanların bu kadar tiksindiren, nefret ettirenlerde aramak lazım. Sonuçta kimse kimseyi zorla bindirmiyor, umarım tekrar gelir, sonuna kadar uber.