Okuduğum en mantıklı yorumlardan biri. Vizyon sahibi değilseniz analitik düşünüp yeni kuramlar üretemiyorsanız binlerce dolarlık taktikler de alsanız @Sfenky gibi bir Ustadan Allah rızası için paylaşılmış üst düzey yöntemleri de öğrenseniz kendinizi geliştirme yeteneğinizi tırmandıramıyorsanız hepsi hikaye...

s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim seti satan arkadaş çok güzel bir yorum yapmış, adama eğitim seti sattım diyor adam 5 aydır anlattıklarımın dışında birşeye çıkmamış hala aynı şeyleri yapıyor diyor. Sonra niye kazanamıyorum, ban yiyorum..
Sürekli kendinizi yenileyeceksiniz arkadaşlar. Bir yandan spamınızı yaparken bir yandanda deneme yanılma yapacaksınız, belki 10larca domaininizi hiç ediceksiniz, adsense hesaplarınızı banlatıcaksınız deneme yanılma yaparken ama belki bir anda beyninizde şimşekler çakacak ve yeni bir yöntem bulacaksınız.
Şimdi konuda çok güzel yöntemler anlatılmış. Siz gidip direkt burdaki yöntemleri yaparsanız kısa zamanda yaa niye ban yedim niye böyle oldu yaa yakın zamana kadar çalışıyordu dersiniz. Sizin yapmanız gereken burdaki anlatılan yöntemlerin üstüne birşeyler katarak kendi tarzınızı oluşturmanız. Siz bu yöntemlerdeki işe girersiniz ama bu yöntemi yapanlar çoktaan başka bir yönteme geçmiştir. Site kur geç pin to pin devri can çekişiyor. Ama spam bitmez. Bundan sonra hard spammerlar kazanacak. Youtube spam 2016da bitti denildi ki kendini geliştirmeyen, hazıra konmaya alışmış insanlar için gerçektende bitti fakat 2013ten beri durdurak bilmeden youtubeta hard spam yapıyorum hala. Demek istediğimi anlatmışımdır umarım.