çıksaydın keşke meydanlara koruyabilirdin belki tek kişilik tek ordu olup milyonların istedigini.
Ben 1.5m plaka alacam dışarıdan uber gelecek benle beraber ayda 20k para kazanacak sadece Vito benzeri araçla, sen tut 15 yıl tip oku dirsek çürüt bende sadece tip kitabı okuyayım senle beraber aynı piyasada para kazanayım mantıklı mı?
forumda uber ve taksi çalışması konusunda bilirkişiler toplanmis konuya yine atıp tutmalar başlamış,hayatlari boyunca yılda 2 kez taksiye binip kendini bişey sananlar meydanı boş buldular yine,
O sadece tıp kitabı alanla almayanın durumuna benzer, ya da modern tıp okuyanla alternatif tıp okuyanın durumuna benzer. İkisi de doktordur. Taksi/&UBER işi öyle değil. UBER bu piyasaya yeni bir standart getirecekti, müsaade edilmedi. Devlet bu işi bağlayabilirdi, bağlayamadı. Ama zannetmeyin ki bu iş bitti, ben zannetmiyorum. UBER bir anda olabilecek bir şey değildi, bir adım oldu, geçici bir adım, sonrakinin ayak sesi gibi bir şey. Çünkü bu milletin kaliteli hizmet almaya hakkı var. Ailede en az 6-7 taksi plakası olan, en az 6-7 kişinin kendi aracına şoförlüğe de çıktığı biri olarak diyorum ki; bu taksi plakası 1,5 milyon olmakla taksi işi kaliteli olmuyor. 1,5 milyon demek para demek, biraz da hi,zmet tarafına bakılması lazım, bakılmıyor. UBER'i bir kalite sistemi olarak taksi odaları kursun, belediyeler kursun, yapamıyorlar kardeşim. Herkes elindeki plakanın derdinde. Bu işe bakacak olan da o plakaya çare bulmadığından iş ilerlemiyor. Netice, yukarıda arkadaşlar özellikle büyükşehirlerde taksilerin durumunu örneklemiş, ben tekrar etmeyeyim.