çıksaydın keşke meydanlara koruyabilirdin belki tek kişilik tek ordu olup milyonların istedigini.
Ben 1.5m plaka alacam dışarıdan uber gelecek benle beraber ayda 20k para kazanacak sadece Vito benzeri araçla, sen tut 15 yıl tip oku dirsek çürüt bende sadece tip kitabı okuyayım senle beraber aynı piyasada para kazanayım mantıklı mı?
forumda uber ve taksi çalışması konusunda bilirkişiler toplanmis konuya yine atıp tutmalar başlamış,hayatlari boyunca yılda 2 kez taksiye binip kendini bişey sananlar meydanı boş buldular yine,
Farklı şehirlere gittiğimde toplu taşıma yerine hep taksi kullanırım. İzmir içinde aracımı kullandığım için Taksi`ye pek fırsat olmuyor. Fakat insanların eleştirilerini anlamak yerine hala hayatları boyunca yılda 2 kez taksiye binip kendini birşey sananlar diye cümle kuruyorsan ve taksi plakası sahibiysen kusura bakma bugün olmasa yarın kaybeden olacaksın. Taksicilere neden bu kadar tepki var ? Arkadaşın dediği gibi neden herkes Uber`e koştu ? Diyorsan ki Uber kullanan kitle azınlıkta, o zaman niye bu kadar yaygara yapıldı, sağa sola saldırıldı ? Özeleştiri yapın. İstanbul`a her geldiğimde daha fazla nefret ediyorum. Havaalanından taksiye binersin, taksici için kısa mesafedir bir ton tafra trip yapar, ben o kadar sıra bekledim diye. Taksimden taksiye binmek istersin Türksün diye kabul etmez. Otelden taksiye binip havalanına gidersin abi 10 lira bagaj parası ateşler misin der. Diğer turistik mekanlarda turist kovalayanları saymıyorum bile. Ondan sonra vay efendim ben 1,5 milyona plaka aldım. 1.5 milyona plaka aldıysan şoförüne söyle adam gibi yapsın işini, ya da işini adam gibi yapmayan meslektaşlarınıza tepki gösterin ki bizlerde her meslekte çürükler olabiliyor diyip geçelim. Uber`e gösterdiğiniz tepkinin %1`ini Taksicilik mesleğinin adının bu hale gelmesine sebep olanlara gösterseydiniz zaten insanlar ilk fırsatta alternatiflere kaçmazdı.