Bu konunuz için teşekkür ederim. Pagespeed konusunda sıkıntı yaşamadığım halde konu başlığı ilgimi çekti ve girdim. Domainin teknoloji yerine teknojoli olduğu görünce hemen hitlerinizi merak ettim. Birkaç araştırmadan sonra hitlerinizin benim kafamı karıştıran soruda cevap niteliğinde olduğunu gördüm.
Benim sorunuma gelince birkaç gün önce önemli bir arama teriminin harflerinin yerini değiştirince SEO açısından sorun olur mu diye
bu konuda soru sormuştum. Sağolsun cevap verenler deneyim değil hisleri ile cevap vermişlerdi. Sizde sorun olmayacağını gördüm.
İyi çalışmalar.
Evet hocam ben de sizin gibi bu konuyu çok merak ediyordum. Alanadını
@Wtapostar; kardeşim bulmuştu ve onun sayesinde bu durumun pek sorun olmadığını öğrendim. Hazır ismin geçmişken her şey için çok teşekkür ederim
@Wtapostar; kardeşim.
Cpanelden php sürümü 7.3 yap birde aynı yerde siteyi sıkıştır derseniz %20-30 daha fazla hızlanma oluyor. Hatta benim bazı siteler de %100 hız artımı oluyor açıkcası. Örnek :
https://www.egemegeser.com
Ama şunu unutmayın pagespeed farklı bölgelerden çektiği için saniye bazlı sonuçları vermez o yüzden bize asıl lazım olan kaç saniye de açıldığı.
Php sürüm yükseleceğim de sitede yazılımsal sorun çıkar diye korkuyorum. Bundan dolayı sabah 5 gibi yedek alıp deneyeceğim fakat malum bayram öncesi yoğun çalışıyorum. İlk fırsatta deneyeceğim.Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam.
Pingdoma göre sitemin Almanyada ki açılış süresi;