-- zorunlu edit --

Aşağıdaki konuyu açtıktan sonra Natro dan bazı yetkili arkadaşlar tarafımızı defaatle arayıp mail ile bastırarak bu konuyu silmemiz için bizden talepte bulundular. Bizler ise, satış sistemlerine kurdukları tuzağı düzeltip kaldırmaları şartıyla bu konuyu kaldıracağımızı belirtmiştik. Bu süreçte kendilerine zaman tanımak adına konuyu editlemiştim fakat şimdi aşağıdaki orjinal mesajı tekrar geri koyuyorum. Bir müşteri olarak herkesin Natro dan hizmet alırken dikkat etmesini öneriyorum.

Olayın özeti şudur : Siz X bir hizmet alıyorsunuz. Bunun yanında almak isterseniz ücrete tabii A, B, C, D şeklinde 4 adet ek hizmet daha var. Normalde olması gereken, siz ana hizmeti alırken, istediğiniz ek hizmetleride söylersiniz sepetinize eklenir ve tutar yansıtılır. Natro ise, X hizmetini eklerken yandaki 4 hizmeti daha sepetinize otomatik ekliyor, tek tek bunları çıkartmanızı bekliyor (gözünüzden kaçmazsa ) günde 1000 lerce domain kaydının yapıldığı yerde 3-5 lira da olsa çarptığınızda ciddi rakamlar mağduriyetler ortaya çıkıyor. Anlamanız için şu şekilde örneklendireyim. Yemeksepeti'nde örn burger söylerken, ek malzeme isterseniz checkbox lara tıklayarak ekleyebiliyorsunuz değil mi? 10 tane malzeme varsa hepsi size seçili gelmiyor, siz isterseniz seçiyorunuz. Natro ise tüm seçenekleri tıklayarak kullanıcıların görmemesi ihtimali üzerinden bence mağduriyet yaratıyor. Tarafıma atılan son mailde ise bunun bir satış politikası olduğu düzeltilemeyeceği belirtilmiştir. Katiyen ortada bir doIandırıcılık var demiyorum, nihayetinde "kurumsal" ve eski bir firmadır natro. Kurumsal kelimesinin Türkiye deki tanımını bir irdelemek lazım bunu size bırakıyorum

Herkesin NATRO ile çalışırken 1 değil 2 değil 10 kere düşünmesini tavsiye ediyorum bukadar alengirli işlerle uğraşmak istemiyorsanız tabii Domainlerimi de şimdi planlayıp IHS ye taşıyorum bilginize.

** bu arada natro daki yetkililer konuyu ben silmezsem bir şekilde forumla iletişime geçerek sildirebileceğini söylemişti. bu mümkünmü bilmiyorum, sonuçta burası bir "forum" . Konuda firmanın kendi yarattığı olaydan ne bir fazla ne bir eksik yazdım. Amacım yaşadığım deneyimi paylaşmak, bileni bilmeyeni uyarmak. Şahsi yorumlarımı da yıllardır firmayı kullanmış bir müşteri olarak yazma hakkımı saklı tutuyorum.

======================

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 12-13 yıllık bir natro.com (domain) müşterisi olarak son 1 yıldır yaşadığım birkaç tatsız konuyu buraya yazıp herkesi bilgilendirmek istiyorum.

İnternete ilk adım attığım günlerde bir şekilde buraya kök salmışız, domainleri bu firmada tutar olmuşuz. Yıllardır onlarca domainimi burada genel manada sorunsuz barındırıyorum. Hosting hizmetlerini hiç kullanmadım, orası zaten rezalet biliyorum. Fakat domainlerle ilgili bir sıkıntı yaşamamıştım. Hesabımda kredi kartım tanımlı. Domainler sakata gelmesin diye, otomatik yenileme yaptırıyorum günü gelince karttan çekip yeniliyor. Fakat ne iştir ki son 1 yıldır ise, domainlerimin yenileme tarihi geldiğinde, hiçbir şekilde kullanmadığım ve aktif etmediğim PROFESYONEL DNS YÖNETİM HİZMETİ = 8 TL ve WHOİS GİZLİLİĞİ = 12 TL olmak üzere toplam +20 TL ekstra para çekilmektedir. 55 TL ödeyeceğim 1 domain için KDV falan derken 87 TL para çekildi. Bu 3-4 ay önceki bir domain yenilemesinde yapılmıştı. Bugün ise tekrar yapıldı.. Ticket atıp bu hizmetleri almadım diyerek geri iade talebinde bulunduğumda, kıytırık bir Sanalkart sistemi yapmışlar +20 TL yi oraya atıyorlar göya bir sonraki siparişde bu bakiyeyi düşebiliyorum. Kısacası cebinizden +20 TL alıp kendi kasalarına koyuyorlar, iadeyi de natro sanal kartınıza yaparak bir şekilde paranızı cebe indirmiş oluyorlar. Onbinlerce müşterisinin olduğunu varsayarsak, benim gibi eski müşteriye bile bunu yapıyorlarsa, düşünün her ay atıyorum 2000 domain den +20 TL para çekilse ayda haksız yere 40,000 TL ekstra gelir elde etmekteler. Üstelik bu ücretin çekildiği domainlerin paneline baktığımda, bu parası alınan hizmetlerin yanında KAPALI yazıyor Hayır madem yapıyorsun bari usulüne uygun yap hizmeti AKTİF ette belki kullanırız ederiz, yada herhalde kendim açmışım deyip iade istemeyiz yanına kâr kalır )

Kısacası natro.com ekonomik kriz kem küm derken her türlü satış politikasına başvuracak kalitede bir firma olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bütçemi ayarlayıp en kısa sürede domainlerimi IHS gibi bir firmaya geçireceğim (varsa firma önerileri konu altına yazabilirsiniz).

SS İSTEYENLER İÇİN :

Bir domainin otomatik ödemesini aktif ettiğinizde, şuan almadığınız ek hizmetler seçili geldiği gibi yanlarında fiyatıda yazmıyor, işi yada natronun o hizmetini detayını bilmeyen (natro müşterisinin kaçta kaçı sen ben gibi bilgili webmaster?) müşteriler de bu hizmetleri bedelsiz sanıp ekliyor otomatik ödemesine.