hocam buralar harika, on numara. amazondan host işini falanbir şekilde yaparız, yaptık diyelim. bu arkadaşın pinterest profiline baktığımızda binlerce s3.amazon nickli ve başlıklı-açıklamalı fotolar var. ve bence bunlar bizim bildiğimiz pintopin sistemindeki gibi ordan al oraya aktar mantığıyla işlemiyor. bu arkadaş o fotoları nerden temin ediyor, bu kısımlarla ilgili de bilgiler versen mi
ben spamı anlattım 2015 yılından beri aynı sistemde 1kere patlama olmadan çalışıyor insanlar hala devam ediyorlar fotoları nerden temin etmek içeriği nasıl hazırlamak sizin işiniz arkadaşlar yukarda yazmışlar abi 100 oldu taktik belli arkadaşlar wordpress kurulumu aws hesap açımı kurmayı öğretmicem dediğim gibi bknz:youtube lütfen geniş kapsamlı araştırarak öğrenin sitelere girin içeriklere bakın neler yapmış adamlar nasıl yönlemişler açık kaynak kodlarına bakın
@Bezos; taşlama beni ben burda insanlara bişeyler gösteriyorum sistemden gidiyorum vs değil binlerce sistem var hepsini anlatırım 1 saat oturup yapmaya bakar ama sana dediğim gibi beni taşladığın sürece arkadaşım olamıcaksın lütfen kendi kulvarında kendi işlerinle uğraş laf yetiştirmicem sana beğenmeyen adam konudan çıkar bu kadar basit.