CodeResearchers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahsettiğin kod bu sanırım
Öncelikle pinterest işinden ilk paramı kazandığım siteyi kuran ve konuyu başlatan @PubMed; teşekkür ederim tüm domainlerim banlandı ve tek onun kurduğu siteden gelir elde ediyorum.
Hosting konusunda vps almaya gücü yetmeyen arkadaşlar @odeaweb; almanya lokasyonları ciddi manada hızlı bende orda barınıyorum şuan.

Arkadaşlar çok pm geldiği için mesajı düzenledim ve kodun işleyiş mantığını anlatıyorum kod eski domaininizdeki sadece yazıları yeni domaine yönlendirmeye yarar eğer slug eşleşirse post direk açılır eşleşmez ise 404 hatası verir arada 5 10 post kaynayabilir spamda olur böyle şeyler
Video

Video Linki :
https://vimeo.com/352810550

add_action('template_redirect', 'yonlendir');
function yonlendir() {
if ( ! is_single() || get_post_type() != 'post')
return;
$adres = parse_url(get_the_permalink());
$yenidomain = 'http://example.com'; //  slash eklemeyin sonuna
wp_redirect($yenidomain . $adres['path']);
exit;
}
al hocam ben böyle kullanıyorum arkadaş dedikten sonra farkettim bunu bir sitemde kullanıyordum subsuz 7 aydır ne shadow ne domain ban var
isteyen arkadaslar functions.php'sine eklesin eski domainden pin atmaya devam ederken girildiğinde postlara yeni yere yönlendirir feed eklentisiylede eski siteden içerikleri çekebilirsiniz. yapamayan pm atsın yardımcı olurum gece müsait olduğumda videolu anlatımı düzenleyip eklicem

ÜCRETSİZ KELİME LİSTESİ
Arkadaşlar eski r10 konulu çalışma olsun diye kendimin bile site açmadığı kelimeleri paylaşıyorum

vegan Funnel cake,Funnel cake recipe easy,cinnamon Funnel cake,gluten free Funnel cake,banana Funnel cake
vegan Coleslaw,Coleslaw salad,Coleslaw sandwich,keto Coleslaw

cream cheese brownie,keto brownie,cocoa brownie,cheesecake brownie,banana brownie,carmel brownie,chocolate brownie

chocolate granola,honey granola,vegan granola,keto granola,healthy granola

braid hairstyles

console table ideas

Değerli paylaşımın ve vefan için teşekkürler hocam.