Hayırlı akşamlar öncelikle 2. defa spama girdi keşfete düşmüyor beğeniler düştü iyice spamdan çıkmak için ne yapmak gerekiyor. öneride bulunacak varmıdır. paylaşımlara etiket girmiyorum sadece açıklama ile paylaşıyorum
Hesap şifrenizi değiştirin, paylaşımlara sadece açıklama ekleyin tekrarlayan kelime ve açıklamalardan kaçının hashtag kesinlikle kullanmayın, gönderiyi attığınız konumları eklemeyi unutmayınız, gönderi sayınız düşürünüz, özgün gönderiler oluşturmaya çalışınız bu şekilde stabil bi etkilesim oluşturunuz. Mümkünse 10-15 günlük instagram tanıtım veriniz profil ziyaretini düşmekten engelleyiniz.
Hiç bir şey fayda etmiyorsa hesabı kişisel ve gizliye çekip 24-48 saat arası dondurunuz ve bütün cihazlardan çıkış yapınız muhtemelen son dediğim işinizi çözecektir ama tavsiye etmiyorum gizliye çekip dondurduktan sonra etkileşiminiz ( profil ziyaret, izlenme vs donuk kaldığı surelerde sıfır görünecek ) düşeceği için hesabı toparlamanız 4-6 hafta alabiliyor bu süre postlarınızın özgünlüğüne ve ilgi çekiciliğine göre değişiyor.
Mümkünse pm ile hesabınızı gönderirseniz inceleyebilirim. Kolay gelsin