EMSAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest tahtında oturanlar yıllardır hintliler ve Vietnamlılar. Herşey beklenir hindulardan. Evin içinde dolaşırken yarım saat önce bizim ahali kanal 7de hint dizisi izliyordu sinirden TV e tekme atıyordum az daha 🙂
Bu vietnamlılar ile senelerce youtube spam kategorilerinde savaştım desem yeridir. Bana ve Türk'lere dadanıyorlardı, gruplarında bizlere küfürler falan gırla.. Sırf bunların kanalları imha edebilmek için 1000lerce lira vererek 1000lerce kanal satın aldım ve haftalarca uğraşarak bot yazdım. Ne onlar kazanabiliyorlardı nede bana/bize kazandırıyorlardı. Parazit gibiler resmen.. Asgari ücretleri 3-4 sene önce galiba 30 40$ birşeydi. Spam yaparak baktılar 1000lerce dolar kazanıyorlar ailecek spam yapıyorlardı. Hatta sülalecek. Spam ile ülkeyi kalkındırıyorlar o derece.
Vietnamlıların işçiliği çok iyi. 12 yaşındaki çocuklarına kadar sistemi öğretip aile boyu durdurak bilmeden spam yaparlar.
Hintliler çok ağır spammerdır, işin içine botları ve yazılımları da dahil ederler. Kendilerinden başka kimseyi düşünmezler, spam yaptıkları kadar rakiplerin spam yaptıkları sistemleri patlatmaya çalışırlar.
Ruslar ise spam konusunda hintlilerdir daha sağlamdır, etliye sütlüye karışmadan kendi spamlarını yaparlar sadece.