Aslında evet olması gereken bu, ftp bilgilerini paylaşmak demek ideasoft'un yazılımının anında çalınması demektir. Tema olayına gelirsek de, bildiğim kadarıyla 2,3 farklı tema seçenekleri var, eğer onları istemezseniz size özel tema yapabiliyorlar tabi güzel bir fiyatla. E-ticaret böyledir, sistem ucuza satılır ama parayı modül, tema kazandırır.
Paylaşabileceğimiz bir ftp bilgileri olmuyor dedi o zaman domaini aldığımız yerden mi alalım dedim evet tabiki dedi
Bu ne alaka hocam anlamadım burasını, domainle alakalı bir durum değil bu. Size pm atanları ben de merak ediyorum, gerçekten bildikleri için mi yazdılar yoksa boş mesajlar mı.
Yani bi nevi kendilerini korumak için evet anlayabilirim ama müşteriye bundan hiç bahsetmemeleri hoş bişey değil.
Madem dosyalarımı barındırcaksın illa sana yönlendirmemi istiyosun bana sistem dışında giriş bilgilerimi var rahatca kullanayım.
Ftp için ben bi olta attım bakalım ne dicek diye o da evet deyince güldüm biraz bozuldu
isim vermiyecegim ama bu bahsedilen ve bir kaç tane tatlı su kurnazı eticaret firmalarından hizmet almayın. İmagaza var gerçekten çok iyiler Cenk bey (tanıyan bilir Cenk akyıldız) işini çok iyi yapan ve destek veren biri. Tavsiye ederim.
Evet farkındayım katılıyorum ama iş tamamen benim elimde değildi wp'ye karşı güvensizlikleri olmuş o yüzden özel bi arayış içine girip burdan almışlar.