Şimdi onlarla görüştüm, ftp olayı dediğiniz gibi sadece sitedeki panel üzerinden erişim veriyolarmış. Paylaşabileceğimiz bir ftp bilgileri olmuyor dedi o zaman domaini aldığımız yerden mi alalım dedim evet tabiki dedi

Tema için görüştüğüm mail kısmında ise sadece Ana sayfa kategori ve ürün detay sayfalarını yapılacağını diğer sss iletişim vs sayfalarının tarafınıza ait olacağını söylediler.
Bu sistem bu kadar saçma mı yoksa olması gereken mi bu ? Pm atan arkadaşlar bu kısıtlamaların bilincindeler mi yoksa kendilerinin başka bir yöntemleri mi var acaba?
Aslında evet olması gereken bu, ftp bilgilerini paylaşmak demek ideasoft'un yazılımının anında çalınması demektir. Tema olayına gelirsek de, bildiğim kadarıyla 2,3 farklı tema seçenekleri var, eğer onları istemezseniz size özel tema yapabiliyorlar tabi güzel bir fiyatla. E-ticaret böyledir, sistem ucuza satılır ama parayı modül, tema kazandırır.
Paylaşabileceğimiz bir ftp bilgileri olmuyor dedi o zaman domaini aldığımız yerden mi alalım dedim evet tabiki dedi
Bu ne alaka hocam anlamadım burasını, domainle alakalı bir durum değil bu. Size pm atanları ben de merak ediyorum, gerçekten bildikleri için mi yazdılar yoksa boş mesajlar mı.