işinde gerçekten profesyonel biridir. Gönül rahatlığıyla iş yapılabilir.
Php işi verilmiştir. Teşekkürler
Php işi verilmiş olup gayet hızlı şekilde tamamlanmıştır.
Kaliteli hizmet, hızlı teslimat ve mükemmel işçilik kendisine ekibine çok teşekkür ediyorum
Kaliteli ve tecrübeli ekip gerçekten harika teşekkürler.
Pos cihazı api entegrasyonu yaptırıldı. İşten anlayan insanlar. Tekrar çalışmak dileği ile...
iş verildi zamanında teslim alındı.
Script alımı kurulum seo ve diğer çalışmalar yaptırdık verdiğimiz işi verilen süre içerisinde Teslim ettiler , gayet ilgili ve yardımcı bir ekip teşekkürler.
Bir çok yazılımcı arkadaşın yapamadığı bir işi en iyi şekilde yaptılar. Ellerinize kollarınıza sağlık ne kadar teşekkür etsem azdır.
Kendilerine iş verilmiştir. İletişim hızları çok yüksek. İş bitiminde bu gönderiyi editleyeceğim.
Php düzenleme işi verildi. Çözülemeyen sorun halloldu. Teşekkürler.
İş için anlaşıldı. İkimiz içinde hayırlı olsun. Şimdiden çok ilgilendiler sağolsunlar. İş bitiminde tekrar görüşlerimi yazacağım. Hayırlı kazançlar.
İş verildi çok ilgili yazdığım andan cevap alıyorum. Teslimatı sabirsizlikla bekliyorum teşekkürler hocam 😊 hayırlı bol kazançlar 🙏
php işi yaptırıldı. kendisine ve ekibine uğraşlarından dolayı teşekkürler.
İş verildi.sonucla ilgili detaylı bilgi paylaşacağım,
Kendileriyle yeni anlaştık çok ilgili ve hoş insanlar iş bitimden sonra burayı mutlu bir şekilde editleyeceğime inanıyorum

Hayırlı satışlar
Edit: biraz geç düzenleme oldu.
Hizmet aldık( tema giydirme işi ) memnun kaldık
Hayırlı işler dilerim
Php kodlama işi verildi, hayırlısı olsun.
Samimiyetinden ve yol göstermesinden dolayı teşekkür ediyorum.
İşinde profesyoneldir gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz..
İlgili ekip teşekkürler, tavsiye ederim.
Profesyonel ve ilgili bir ekip, bol kazançlarınız olsun
Konu güncelliğini korumaktadır. Sizi de müşteri portföyümüz arasında görmekten memnuniyet duyarız
YasalBilişim Yazılım Personeli.
Hayırlı satışlar, profesyonellik ve iş takibi harika güven zaten tartışılmaz daimi forumda görmek istediklerimizdensiniz..
Hayırlı satışlar kardeşim arkadaş işini layiğiyle yapan birisidir öneririm herkese.
İşini güvenli ve titiz bir şekilde yapan birisidir. Hayırlı işler bol kazançlar
Hayırlı işler abi bol kazançlar
Hayırlı işler hocam. Kendisi ve alanlarında uzman ekibi ile çok başarılı işler çıkartıyorlar web ile ilgili her alanda ilk başvuracağım kişidir.
Facebook ve Instagram API için anlaşıldı. Çok ilgil ve profesyonel bir ekip. İş teslimini bekliyorum. Teslimat sonrası güncellemeyi mutlaka yapacağım.
Database ile ilgili bir bot yazdırıldı. hızlı ve tam istediğim gibi bir bot yaptı sağolsun. gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Verdiğimiz işi verilen süre içerisinde ve işi layığıyla yapan ekipdir teşekkürler.
Firma ile sıfırdan ileri düzeyde profesyonel bir proje verildi, kendilerine inancımı ekibin profesyonel çalışma şekliyle ve Koordinatörlerinin samimiyetine bağlayabilirim. Projeyi en iyi şekilde çıkartacaklarına hiç şüphem yok birlikte göreceğiz

şimdiden ellerinize sağlık iyi çalışmalar diliyorum.
Günlerdir bir çok kişinin uğraşıp çözemediği php sitemde oluşan sorunları kısa sürese çözdü kendileri.Teşekkürler.
Verdiğimiz işi verilen süre içerisinde ve işi layığıyla yapan ekipdir teşekkürler.
Kaliteli hizmet, hızlı teslimat ve mükemmel işçilik kendisine ekibine çok teşekkür ediyorum
Kaliteli ve tecrübeli ekip gerçekten harika teşekkürler.
Pos cihazı api entegrasyonu yaptırıldı. İşten anlayan insanlar. Tekrar çalışmak dileği ile...
iş verildi zamanında teslim alındı.
0 dan iş verildi iş sonucu buraya aktaracağım duyarlı ve gayet iyi sonuçlar çıkacağına eminim
Php düzenleme işi verildi. Çözülemeyen sorun halloldu. Teşekkürler.
İş için anlaşıldı. İkimiz içinde hayırlı olsun. Şimdiden çok ilgilendiler sağolsunlar. İş bitiminde tekrar görüşlerimi yazacağım. Hayırlı kazançlar.
İş verildi çok ilgili yazdığım andan cevap alıyorum. Teslimatı sabirsizlikla bekliyorum teşekkürler hocam 😊 hayırlı bol kazançlar 🙏
php işi yaptırıldı. kendisine ve ekibine uğraşlarından dolayı teşekkürler.
Edit: biraz geç düzenleme oldu.
Hizmet aldık( tema giydirme işi ) memnun kaldık
Hayırlı işler dilerim
Php kodlama işi verildi, hayırlısı olsun.
hocam hayırlı satışlar . İşini hakkıyla yapan adamlardansın .Yakın zamanda sizinle tekrar çalışmak isterim
Firma ile sıfırdan ileri düzeyde profesyonel bir proje verildi, kendilerine inancımı ekibin profesyonel çalışma şekliyle ve Koordinatörlerinin samimiyetine bağlayabilirim. Projeyi en iyi şekilde çıkartacaklarına hiç şüphem yok birlikte göreceğiz

şimdiden ellerinize sağlık iyi çalışmalar diliyorum.
Php işi verilmiştir. Teşekkürler
Script alımı kurulum seo ve diğer çalışmalar yaptırdık verdiğimiz işi verilen süre içerisinde Teslim ettiler , gayet ilgili ve yardımcı bir ekip teşekkürler.
Bir çok yazılımcı arkadaşın yapamadığı bir işi en iyi şekilde yaptılar. Ellerinize kollarınıza sağlık ne kadar teşekkür etsem azdır.
Kendilerine iş verilmiştir. İletişim hızları çok yüksek. İş bitiminde bu gönderiyi editleyeceğim.
firma adımız Yenilenmiştir Bundan sonraki işlerimizde doobweb.com olarak hizmet vermeye devam edecegiz.. web sitemiz yapım aşamasındadır.
0 dan iş verildi iş sonucu buraya aktaracağım duyarlı ve gayet iyi sonuçlar çıkacağına eminim
[/CENTER]