Hocam, yanlış anlamayın. Bana da hem müşterilerim için, hem de kendi projelerim için hosting'e ekstra para vermek ağır geliyordu bir dönem. Wordpress kullanmıyordum. ücretli domain alıp, onun blogger ile bağlantısını yapıyordum. Yönlendirme değil, direkt sizin sitenizde yapmış olduğunuz gibi.
Fakat Blogger'da ne post gönderdiğimiz kısımda bir profesyonel yön var, ne de bir post içerisinde örnekse sizin bu linkte
https://www.kopmaca.co/2019/08/en-ha...li-pastas.html
olduğu gibi kalıcı bağlantıyı değiştirme imkanı sunmuyor. hem linkin sonuna ".html" ekliyor hem de başına tarihi ekliyor. sanırım tarihi kaldırabiliyorduk fakat o html kısmı hem görsel açıdan hoş durmuyor, hem de tahminimce SEO açısından fazla işe yaradığı söylenemez. Bu kalıcı bağlantı olayı olmasa, her türlü şeyini göz önüne alıp ben de blogger'da kalırdım veya ilerideki projelerim için blogger kullanırdım.
Dedim ya bende eksikleri var bende tarih kısmını sevmiyorum ama seocular tarih kısmı güncel kalmak için siteye katkısı var diyor
Yazı içinde deiğiniz kısımları temadantemaya farklı kodlarla halledebiliyorsunuz.
Kalıcı tarifh kodları kaldırılmıyor ama özel kendi bağlantınızı verebiliyorsunuz tabi onunda sonuna html geliyor.
Mesela Bloggerin bir kötü yanı diye düşündüğüm mobilden girince?m=1 uzantısı bu da mobilden kolaylık sağlıyormuş. Yani tabi dediğiniz gibikişisel tercih meselesi