İpler googlen elinde bazı hizmetlerini sonlandırdığı gibi bunuda sonlandırırsa blogger kullananlar arasında gercekten bir kaos olur ama 2003 den beri devam ettiğine göre mağdur etmeyebilir,yinede temkinli olmak lazım .
Aynen o da olabilir fakat çok büyük bir şey olmazsa ki bloggeri eskiden anlamı bilinmeyen birplatformdu şimdi kime sorsan az çok bilir
2010'lar falandı lig tv yayımları yapılıyor diye erişime engellendi blogspot güzel ülkemizde. Emek verdiğimiz sitelere 1 günde mahkeme kararı ile girilemiyor oldu. Nedeni de artık 10-20 kaç site varsa lig tv yayını yapan blogspot çözüm olarak milyonlarca blogspot siteyi engellediler. Yanlışım yoksa 5 ay falan sürdü o sıralardı wordpress e taşıdık alayını. Böyle bir risk de var arkadaşlar.
Zaten biz bloggerlerin baş düşmanı ise blogspot üzerinden lig tv yayını yapanlar ve adsense tıklama kasanlar var ya bu sitelerden yönlendirmeyle onlar
Günlük 100k tekil hit görmüş biri olarak ben de bloggerdayım
Benim biraz hit az ama yavaştan aratacak çalışmalar filan yeni başlıyorum.
Eskiden çok çabuk hitlenirdi şimdi nasıl deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
Tutacak bir anahtar kelime olsun ve iyi bir seo çalışması anlık 300-500- 1 k bişey değil blogger için yani arkadaşında dediği gibi günde 500 K olan gördüm