Haha teşekkürler

Lens ve gözlük kullanımının kolaylığı hakkında çok haklısınız. Ben zaten belirli bir sene sonra çizdireceğim ama o belirli bir süre en az 2 yıl olur. O zamana kadar idare etmesi açısından istiyorum. Burundan dolayı gözlük takamayacağım hocam açıklamada yazmıştım estetik kısmını

Estetik kısmını unuttun herhalde

Teşekkürler cevabın için. Hayırlı günler.
Hocam öncelikle teşekkür ederim paylaşımın için. Gözlük takmak gerçekten çok rahat ama dediğim gibi estetikten dolayı bazı arkadaşlarım 1 yıl 1.5 yıl takamamış gözlük. Benim şuan tek yapacağım şey lens takmak. Temizlik konusunda çok haklısınız. Sürekli elimi yıkayan biriyim bende. Okula, işe hep metrobüsle gideceğim için toz olayı belki çok az olabilir. Ama yine de kesin olur. Dediklerinizi unutmayacağım tşeekkür ederim

.
Çok teşekkür ederim hocam

%90 ters takmışımdır onu doğru takayım derken. Bir de doktorun verdiği lensin arkası önü belli değildi youtubede izlediğim kişiler renkli kullandığı için mi bilmiyorum daha rahat belli oluyo demişlerdi. Aylık lens fiyatı ne oluyor hocam. Ben de aylık alıcam gibi duruyor. Kaç gün yatabiliyorsun,lensli duş alabiliyor musun ?
Valla doktorlad yeni bi lens öğrenmiş onu yazıyor pahalı benim optikci tanıdık aynı ayarda lens verdi daha iyi bu dedi benim gözün birinde astigmat var diğerinden farklı olarak birine losyonuyla felan 6 aylık lenslere 240 lira para verdim