@Ogu2 buradayım hocam. Sayende meşhur olcaz Zamanda yolculuk gibi oldu. Aldığınız ekran görüntüsü üyelik tarihim olan 01.08.2005 tarihine ait. Bu da 14 sene yapıyor R10.net'in tarihine de kısa bir bakış atalım yeri gelmişken. İlk webmaster platformu bilenler bilir forum.iyi.net idi. Orda başlamıştım ben de. Orada yoktur nikiyle meşhur RADMİN yani mert hocam efsane yazılar yazıyordu. Yani benim gibi binlerce kişiye ışık olmuştur. R10.Net'te google büyüdükçe daha da büyüdü ve bugünkü haline geldi. Özetle durum bu.
Mynet konusuna gelirsek de Türkiye'de bence doğru zamanda doğru yerde başlayan ve elindeki fırsatları kullanamayan bir projedir. Henüz google ortada yokken adamlar Türkiye'de arabul ile birlikte en çok kullanılan arama motoru idi. Vizyon sahibi olsalardı ingilizce bir domain adına da sahip olduklarından, projelerini yurtdışına açabilir, dünya genelinde belki de google gibi olabilirlerdi. Ama nerde bizde o kafa. Ahh ahh Üzülüyorum şu an ülkemizden bu tarz büyük projelerin çıkmamasına. Ama son yıllarda girişimcilikte ilerliyoruz. Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.