Merhabalar arkadaşlar. 17 Temmuz'da Burun estetiği ameliyatı oldum. Bugün 22. günüm. Ameliyattan daha önemlisi bundan sonraki süreç imiş estetikte. Buruna en ufak darbe gelmeyecek, yoğun güneşten vs korunacakmışım. Her neyse lens konusuna geleyim

. Ben gözlük takıyorum 2,75 e 3 değerlerim. En az 3 ay gözlük takma dedi doktor. Lens kullanmak zorundayım. Bir ara lens'e merakım vardı. 1 yıl önce yakınımızdaki özel hastaneden 1 haftalık lens almıştım doktor denemem için vermişti sağolsun. Çok zorlandım takıp çıkarırken. Benim küçüklükten sadece göz kızarma etkisi kalan bi astım hastalığım var. Abartı olmuyor ama en ufak şeylerde kıpkırmızı oluyor. 1 hafta denedim takıp çıkardım ama çok zorlandım. Taktığımda ise rahat edemedim. Hep batmalar oldu. Sürekli suyuyla temizledim elimi yıkadım taktım ama batmalar oldu. Büyük ihtimal becerememişimdir. Lens kullanan arkadaşlardan ricam deneyimlerini anlatabilir mi?. Yani biraz erken pes ettim doğrudur almak zorundayım da. Araba bile kullanamıyorum gözlüksüz. Mesleğim Grafik Tasarım olduğu için okulda, evde, iş yerinde hep bilgisayar başındayım. En kısa sürede alacağım ama belirli bir süre sonra alışır mıyım? İnternette çok video izledim saniyede takıp çıkarıyorlar. Yıllardır taktıkları için doğaldır tabii. Bu konuda destekleyici yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.