Yine tüm ciddiyetiyle müşteri gereksinimi, arkasına tüm komikliği ile saçma sapan bir fiyat ve tehditvari üslup
Böyle bir uygulamayı codecanyon dan da alsanız editlemek için yine en az 3000 harcamanız gerekir. Bu projeyi sıfırdan veya codecanyondan alıp 2000 tl ye gerçekten yapan kişi benimle iletişime geçebilir mi?
Çok merak ediyorum kendisini. Tebrik edeceğim, elini öpeceğim ve bu kerameti nasıl gösterdiğini soracağım.
Hocam naçizane görüşüm bence 30 bin liraya ev alayım istiyorsunuz. Alabilirsiniz ama gecekondu veya baraka çıkmasın dikkat edin. Tavsiyem codecanyona bakabilirsiniz.
Hocam siz bir sıfır fazla okumuşsunuz galiba 😀 arkadaş bütçe en fazla iki bin tl demiş.
Herked kendi goruşnü kendine saklasin. Adam gibi yorum atsaniz bastacı. Konuyu tek yaptiginuz kirletmek. Yazik size. Ben konuyu acıyormm yapabielcek zaten mesaj atar yapar. Kimse size zorla.yapyirmiyor ve boboş kojuşmayin. Eger 1 tane daha yorum atarsaniz konuyu kirlettiginize dair sikayet konusi acarm. Bu ne kardeşim ya. Kimseye gorusunu sormuyorum ilanimi paylasiyorum . Yapan mesaj atar. Boyle yprum yapacaksaniz yapmayin kardesim. Off topicte takilin.