Evet beyler bu ayın başında biliyorsunuz pek çok hesabın linki engellenmişti.1 gün sonra engeller açılmıştı.

İşte bu tufada ben ilk gün itirazda bulunup spam yapmadığıma dair support mesaj atmıştım.Ondan sonraki gün link ban kalkmıştı.Bende cevap gelmeyince adamlar benim haklı olduğumu düşündü diye düşünmüştüm.

Yanılmışım !!!
Sakın ama sakın link ban (site adresi ban)yerseniz itiraz etmeyin.7k abonesi olan ve aktif hiçbir banı olmayan hesabımı bu gün öğleden sonra silmişler.Gelen cevap aşşağıda ;

Hi there,

We blocked this website because It violates our Spam Policy. We consider spam to be any unsolicited or unauthorized material that's promotional, commercial, fraudulent, false, deceptive or misleading. It's important for us to block this type of content because*it results in negative experiences for users. Unfortunately, we won't be removing this website from our block list.

Kesinlikle hesabı açmayacaklarını bildirmişler.Peki domain adresi banlandı mı ? O kısmı anlamadım. Ayrıca tüm pinleri repin silmişler.

Not : Domain adresi ban yiyor fakat hesap açık ise otomatik oluyor bu olay.Pinterest hazırlık yapıyor eyyy spamcılar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi