Selamlar dostlar,

PHP öğrenmek istiyorum sıfırdan fakat UDEMY'de takip ettiğim eğitimlerin birçoğu teoride kalıyor. Ne bileyim böyle herşeyiyle PHP anlatan istediğim gibi bir eğitim yok. Öğrenmek istediğim başlıklar kısaca;

- PHP/PDO ile veri tabanı bağlantısı, user/login işlemleri(güvenlikleri), veri listeleme, ekleme,düzenleme ve silme,
- PHP/PDO tarafında sorgu ile veri çekimi (örneğin bir galerimiz var. Galeriye yüklenen ürünler için ben bir PHP sayfası hazırlayacağım ve kullanıcı bu sayfada tarih seçebilecek, istediği ürünü seçebilecek, rengini seçebilecek ve getir butonuna bastığı zaman o tablo içerisinden bu verileri getirebilecek bunları mesela PHP sayfasında yapmak istiyorum)
- Load More yapımını öğrenmek istiyorum.
- Mesela bir sayfada 10 blog yazısı var. 11'den itibaren 2. sayfaya geçirmek istiyorum kullanıcıyı ya da 21'den sonra 3. sayfaya vb.
- Döngüler sayesinde yazıların listelenme mantığını öğrenmek istiyorum.
- cURL ile bot yapımını
- Object Oriented kavramını
- Search işlemi nasıl yapılır

vs. vs. Udemy üzerindeki tüm eğitimleri inceledim ama herkes şirket sitesi yapmış. Sadece veri getirme ve üye olma falan filan ya da e-ticaret mantığı var. Ciddi anlamda herşeyi içeriğiyle anlatan ya da yukarıda bahsettiğim özellikleri anlatan tek eğitim yok. Tavsiye edebileceğiniz başka bir platform ya da eğitim varsa onu da deneyebilirim. Saygılarımla...