Merhaba, R10'da ne zaman bir konu açsam veya yorum atsam ya siliniyor ya taşınıyor ya ceza alıyorum.
Açtığım konular ticaret konusu.
Bugün bir tane konu açtım demo,sık sorulan sorular, bilgi kısmı vardı ve altında bir adet resim bulunuyordu. Açtıktan10 dakika sonra konunuz taşındı, konunuz silindi olarak 2 tane mesaj geldi ve içeriğinde şöyle yazıyor "
Tamamı renkli ve blod yazı karakteri kullanmak ve demo olmadan konu açmak yasaktır. " dediğim gibi zaten hepsi link veya bold veya renkli değildi, demo kısmı vardı ve fazlası vardı. Ee peki neden silindi? Bakmadan mı işlem yapılıyor anlamadım.
---
Bir tasarım işi almak için bir konuya yorum attım ve 10 dakika sonra yorumum silindi. Sebebi ise aktif bir tasarım konumun olmamasıymış ama bir konumun olduğunu söylediğimde AKTİF olması gerekiyor dendi. Yani sürekli yorum atarak mı aktif tutmak lazım sürekli düzenleyerek birşeyler mi eklemem lazım? Sizce de saçma değil mi işimizi mi yapalım yoksa konuyu sürekli güncelleyelim mi?
---
(Bilmeden) Konumu yukarıda tutmak için her gün "Günceldir" diye yorum atıyordum ve ceza aldım bu şekilde konuyu güncellemek yasakmış. Buna tamam birşey demiyorum ama aynı benim yaptığım gibi rakip bir iş yapanın konusunu aynı şekilde sürekli "Günceldir" diye yorum atılarak üste çıkarılıyordu ve o hiç ceza almıyordu çünkü hep yapıyordu. Kaç kez bildirdim, moderatöre mesaj attım ama ne işlem yapıldı nede cevap verildi.
---
Bir de ücretli üyelik alarak daha iyi deneyim yaşamak istiyoruz ama para vererek ceza alıyoruz anlayamadım
Bu yazdıklarımdan sonra da ban yerim artık R10'u eleştirmek yasaktır diye