Panacea Worldwide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi model, hangi tip, hangi kalitede prefabrikten bahsettiğinizle ilgili değişik cevaplara sahip olabilecek bir soru bu.

- Aşırı ciddi rüzgarda kenar bölgelerinden açılma yapabilir, çatıları uçabilir.
- Ses yalıtımları yoktur. Birbirine yaslanmış biçimde kurulmuş prefabrikler, birbirlerini aynı oda içerisinde gibi duyabilirler.
- Elektrik kökenli yangın çıkmasına sebebiyet verebilirler. Bazılarında prefabrik duvarına temas eden elektrik, prefabrik duvarının iletken olması nedeni ile temas eden herkesi çarpabilir.
- Isıtıcı kullanmak istiyorsanız, düzgün ve stabil bir mekanizma yapamayacağınız için, ters rüzgar durumlarında elektriksiz ısıtma yapan şeyler, dumanı zehir niteliğinde içeri doldurur.
- Darbelere karşı güçlü değildir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Dediklerinizin hepsi çözülebilecek problemler hocam. Üzerine 5-6 bin koyunca hallolacak şeyler. Araştırdım yoksa, genel olarak bunlar fakat bunların önüne geçebilecek sağlamlıkta yapılabiliyormuş zaten

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kulaktan dolma bilgilerden biri şu belki işinize yarar sanırım bu işi yaptığınız için soruyorsunuz.

Prefabrik diyince metal ev sanıyor bizim millet bu yüzden kışın soğuk yazın sıcak tutuyor sanıyor ısı yalıtımı vs yok sanıyor içinde

belki bu bilgi işinize yarar bilemiyorum ortada bir algı var veya tercih meselesi de olabilir
Para biriktirmeye başladım hocam ve gözüme ilk bu tür evleri kestirdim etraftan bilgi alıp araştırmaya koyuldum. Evet herkesin dedikleri bunlar fakat araştırınca hiç öyle olmadığını anlıyorum