Devlet politikalarından bahsetme.
ABD dünyayı sömürerek kendi vatandaşını refah içinde yaşatıyor.
Refah yükseldikçe medeniyet artıyor.
Refah düştükçe insanlıktan uzaklaşıyorsun.
İşte doğu ile batının farkı budur.
Ben Müslüman bir Türk olarak medeniyetten hiçbirzaman uzaklaşmıyorum. Fakat kendi yazdıklarınızı dikkatli okursanız aslında siz ABD nin gerçek yüzünü itiraf ettiniz ve buna rağmen bir pisliği seviyorsunuz. Başkalarının kanı ve canı üzerinden haksız bir şekilde beslenerek kurulan ideolojinin medeni ve kültürlü olmasından bahsediyorsunuz. Siz bence akıl tutulması içindesiniz. Daha iyi Anlayabilmeniz için lütfen size ufak bir Misilleme ve empati yaptırmak istiyorum;
Refah ve feraha akabinde bilim ve kültüre erişmek için en iyi ve kısa method söylenilen yöntem ise; o halde bende aynısını yapmaya hakkım var. Lütfen Benim amerika olduğumu farzedin, sizde x'siniz. şu durumda sizi kuytu bir köşede güçsüz halde iken yakalayıp cebinizdeki tüm paranızı alıyor gasp ediyorum ve üstüne, neyiniz var neyiniz yok herşeyinizi kendi üstüme geçiriyor ve zimmetliyorum. Amerikanın diğer ülkelere yaptığı bu çunku. Akabinde vehamete düşmüş acınası halinizede aldırmayıp, Sizi ve ailenizide bombalayıp yok ediyorum. Sizden aldıklarımıda kendi milletime hibe ediyor ferah ve huzur içinde, bilime dayalı kültürlü bir medeniyet kurmalarını sağlıyorum. Tesadüfe bakınki, Ortadoğuda bulunan X ailesi ile aynı yerde doğan, 16 ülke gezmiş orion35 nikli bir vatandaş ise beni çok seviyor. Yapması gereken şey beni zayıflatıp kendi medeniyetini kurması gerekirken, o ise Benim bilimli kültürlü medeni olduğumu bahsedip, herkese milletimi örnek gösteriyor... forumlarda...
Dahada Örneklendirilip detaylı düşünülürse çok acıklı bir hikaye ortaya çıkar aslında...
Fakat biraz kültürlü, bilimli olup refahla kalkınmaya başladıklarında, onlara tekrar aynı hikayeyi uygulayacağım gerçeğini bilmiyor.
Veyahutta gerçeği biliyor. O yüzdendende "Avrupa Avrupa'dır, ABD ABD'dir" diyerek aşağıdakileri ilk mesajında söylüyor:
Beyler 16 ülke gezmiş birisi olarak söyleyeyim.. Bazı şehir efsanelerinden ve hurafelerden artık kurtulun.. Bu zihniyetteki arkadaşların kafasını karıştıran konulara toplu olarak bir cevap yazıyorum.
* ABD'de ya da Avrupa'da yaşamak Türkiye'de yaşamaktan her zaman daha iyidir ve de öyle kalacaktır
* Türkiye bir Ortadoğu ülkesidir, Avrupa Avrupa'dır, ABD ABD'dir
* Batı hiçbir zaman çökmez, doğu hiçbir zaman batının önüne geçmez
* Osmanlı hiçbir zaman tekrar kurulmayacak
* İslam dini hiçbir zaman dünyaya hakim olmayacak
* Almanya hiçbir zaman Türkiye'yi kıskanmayacak
Şimdi bu denklemde x ailesince bilinmesi gereken asıl şey; Orion35'in hangi misyonda ve ne olduğudur (?)
Cevap çok net...