Yıllardır kargolar ile ticari gönderilerimizi gönderiyoruz. Sıkıntı yaşamadığım kargo hiç yok gibi..
Kargolar ile ilgili tecrübelerinizi önerilerinizi şikayetlerinizi paylaşırmısınız.
Yurtiçi Kargo : Dağıtıma çıkan kargo teslim edilmiyor.Adamlar kargoyu yanına almıyor subeden, kapıya gelip 'geldik bulamadık' kağıdı yapıştırıyorlar. Telefonla hiç bir şekilde ulaşmak mümkün değil.
Aras Kargo : Sürekli Kargo kayboluyor. Transfer merkezinde, aktarma merkezinde gibi bahanelerle oyalıyor. Telefonla ulaşılmıyor.Açmıyorlar. En son 5 adet kaybolan Airpods ile ilgili savcılığa şikayetçi olduk.
Sürat Kargo : Henüz tam yaygın olmadığı için mesela ankaradan izmire kargo gidecek araç tam dolmadan çıkarmıyorlar. Kargo gönderiyoruz 1 gün sonra orda olması lazım ama daha araç bile çıkmamış oluyor.Telefonla ulaşmak kolay.
Mng Kargo: Mng kargoda kesinlikle kargo dağıtım şubesine geldiği gün dağıtıma çıkmıyor. Haftasonu kargo gönderiyoruz pazartesiyi bırakın salı çıkarıyorlar.
Ups Kargo : Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sadece çok fazla şubesi yok. O yüzden dağıtım ve ulaşım çok geç oluyor.