üstadım burada benim demek istediğim şu tamam burası ağaçlar kesilmiş ok burası için yaygara çıkartanlar neden muğla olsun bir çok yerde aynı zamanda kundaklama oldu oralar için bir tek demeç vermediler sizce neden ? düşünmek lazım
Nedenini kazdağlarına gitsen bilirdin o bölge okadar değerli ki belki türkiyenin %100 organik en aromatik çileği, sebzeleri yetişiyordu, orası okadar özel bir bölge ki pek çok su kaynağı obölgeden geçip çevreye dağıtılıyor içme suyu olarak ve tarla sulaması için.orası dünyada belki sayılı denebilecek doğa yürüyüş alanıydı. Gitsen bilirdin hemen siyasi bakmayın olaya, diyeceksin ki bakmıyorum bakıyorsun hemen bu tür şeylere tepki verenler chpli bilmem neli olarak görülüyor değil kardeşim. chpli değilim ama sonuna kadar karşıyım. Yani daha sayabileceğim çok şey var yazmayacağım. yüz yıllar boyunca doğal olarak oluşmuş o harika bitki örtüsünü ve doğayı mahfedenleri görmekten çok beni particilik ya da siyasi olarak bakıp değerlerimizin böyle hiçe sayılmasına, bizlerin de buna göz yumması üzüyor. İnsanlar belki başka bir olaya bu şekilde yaklaşmamış olabilir bu kazdağlarınada tepki koymamalarını gerektirmez.