Kadının aklı bulanmış,yaptığı herşeyi dine bağlıyor.Yakında açılır bakın görün,neymiş açık olanları kafir olarak görüyormuş.Bu nasıl bi kafa benim annem kapalı,ailemde,akrabalarımda çoğu insan açık.Hiç öyle bir düşünceye kapılmadık.
nefsine yenik düşmüş. çağın şeytanı internet.kendi kendine fetva vermeye başlamış yok ben okumuyorum felan diyor senin kafana silah dayamadılar ki incil vs okudum diyor zaten oku yani tevratta oku vs vs... ben diyor cehenneme gideceğim diyor kimene diyor.tamam kime ne ama tam uçurumun dibinde birisi dinden çıkabilir bunu teşvik edip.kusura bakma abla nefsine yenik düşmüşsün okadar...geçen gün bir yorum yapmıştım aratıp bulabilirler artık müslümanlar hiristiyanlaşıyor fakat hristiyanın kitabında bile kuralalr var.
not: ablanın o video çekmesine kesinlikle birşey demiyorum tiktok isterse scorp çeksin vlog yapsın. ama din kafamıza göre yorum yapılacak yer değil. hadis fıkıh sahabe sünnet kuran.ismailağa tarikatı diyor vs beni yanlış yaptığımı söylüyorlar diyor.onlarla tam ne yaşadığını anlatmalısın.onlar sana yaptığın şey ne yanlış diyor.neyle itham ediyorlar.orda yıllarca yetiştin diye sana kızalım mı.birde demiş ben başka kitap okumadım diyor.onlar sana başka kitap okuma diye kesinlikle söylemez ama derki biz bu kitabı önermiyoruz birşey diyorlardı eksi fetva mı retti birşey sanırım.ingiliz basınına gitmene onlar değil herkes gider barış banço ingilizler için dediği biz sizlerde dost değiliz diyor.önce bunu kavramalıyız.eşim bana karışmaz diyor özgür davran diyor videoda hayır islamda kadının ve erkeğin birbirine fazileti vardır.baştan aşağı faul teyzem be...