Bu tarz şeyler özelden iletişime geçiilir ama buradan yazdığınız için yazmak durumundayım, Güven probleminiz mevcutsa, arkadaşınıza satın aldırabilirsiniz mevcutsa eğer, yoksa dediğim gibi Referans istediniz size referans atmış bulunmaktayım. ama r10 referansı isterseniz bunu sağlayamam size ben de buraya yeni kayıtlı sayılırım hatta buradan sattığım onlarca ürün mevcut lakin referans sistemini kullanmayı fazla bilmediğimden referansımı tamamlayamadım. 1-2 adet referans mevcut onları da alan kişiler kendisi yapmıştır.
Amaç referans doğrulamak ise attığım linkten referanslarıma bakabilirsiniz. kayıtlı referansla 99 adet, belki 200 adet'i referans istenmemiştir, işlem hacmi ise 200.000 TL'den yüksektir o sitede. Yanlış anlamınızı istemem lakin satış yaptığınız referansların hepsi dijital sinema bileti izlenme sayısı arttırma gibi.
İkili alışverişte güven sorununu ortadan kaldıramazsak eğer alışverişi yapmayalım zaten. istenirse parayı yatırmadan önce ürünün faturasını size yollarım mevcut adresim ve isim bilgilerimi içermektedir.
Saygılarımlar.
Stok : 4 adet kalmıştır.
Bu kadar yazmanızdan sizinde bu sitedekilere güveniniz yok sanırım. Burada ne sattığınız önemli değil sitenin amacı karşılıklı güven sağlamak zaten ben kaç yıllık üyeyim bu tarz satış işlemleri bu sitede bu şekilde yürüyor.Beni donanımhaberdeki geçmişiniz satışlarınız ilgilendirmez. Bu siteye girdiyseniz bu sitenin kurallarına göre hareket etmelisiniz. Uslubunuzu çok yanlış buldum. Size hayırlı satışlar...