Uzun zaman kullandım bir çok mod ve atomizer denedim elimde halen 3 çeşit kit var. Sigara az içen biriyim ama bırakmıyorum da. O yüzden zamlardan dolayı yine esigara olayına döneceğim.
Esigara kullananların en temel sıkıntısı istediğiniz gibi likit bulabilmektir gerisi bir şekilde çözülüyor. Fakat bir seviyeden sonra tat körlüğü oluyor veya farklı tatlar arıyorsunuz olay fantazik bir boyut almaya başlıyor. Aynı durum mod ve atomizer içinde geçerli.
Şu mod seri ateşliyormuş, falanca atomizer iyi buhar verip iyi aroma veriyormuş derken yelpaze büyüyor. Cihazın önemimden çok pilin kalitesi daha önemli bunu aklınızdan çıkarmayın.
Kullanmak isteyen veya kullanan herkes her içimden sonra bir bardak su içmeli içindeki PG (Propilen Glikol) oranına göre vücutta su kaybına yol açıyor, bu nedenle böbrek ağrınız olabilir.
Bir diğeri ise ağızda aft veya yanık olmaması için yüksek watt ile sıcak buhar kullanmanızı tavsiye etmem sıçratma gibi durumlarda ağızda yanma ve aft yapabilir. Ayrıca ev yapımı olup 3 aydan daha fazla beklemiş likitlerin bademcik iltihabı yapma riski var.