Arkadaşlar iyi geceler herkese,

Bir filmi arıyorum hatırladığım filmler alakalı şunlar

Kız çocuğu ailesi vefat edince bi çocukla birlikte kalıyor, çocuk babasıyla yaşıyor. Bunlar 17 18 yaşına gelene kadar yada daha fazla birlikte aynı evde büyüyor, hatta aynı yatakya uyuyorlar. Bir sabah yastık savaşı falan yapmışlardı heryer tüy çocuğun babası gelip fırça atıyodu, okula beraber gidiyorlardı.

Sevgililerine kadar birbirlerinin karışıyorlardı, bu teneke kutu vardı sanırım ortak bişeyleriydi bunların kavga edincemi yoksa bişey olunca birbirlerinemi veriyolardı. Kız büyüyünce bi kavga ediyolardı evden ayrılıyordu bu çocuk kızı görmeye gittiğinde kavga edip teneke kutuyu atıyoer merdivenlerden düşen kutuyu hatırlıyorum konserve kutusu gibi bişey

Sonra bunlar aşık olacaklar birbirlerine, hayal meyal hatırlıyorum filmin sonunda bunlar bir inşaat temelinde sarılıp ölmeye karar veriyo üzerlerine makine beton döküyo falan ama meğerse film sonunda kadın bu hikayeyi anlatır konumda oluyordu. Karman çorman anlattım ama hatun kafamın etini yedi bul şu filmi diye uyku yok bizde saat 4 oldu Valla inşallah anlayan olur yazdıklarımı okuyunca kendimden soğudum

Halimi anladınız hatırlayan varsa çok sevinirim

BULUNDU : Cesaretin var mı aşka?

Filmi saçma tarifimden bile bulabilen : @sambaras90

Cansınız