Aynı durum hakkında forumda konum var. Vodafone eşimin yerine imza atmıştı.

Şöyle ki; kanunlarda sahte imza veya benzer imza ne kadar nitelikli ************** vb. kısmına girse de bu tür olaylarda (hafifletici sebepler uygulanıyor) sizin zararınız karşılanıp konu kapatılıyor. Ben öyle araştırmıştım.

Benim olayı kısaca anlatayım. Sözleşmeyi yaptık aylık 29 lira ödemek suretiyle 12 aylık. ilk ay 89 ikinci ay 93 gibi rakamlar gelince işkillendim. Müşteri hizmetlerini aradım öyle bir taahhüdünüz yok hatta hiçbir paketiniz yok. Sözleşmenin örneğini almaya gittiğimde bayinin taktiksel oyalaması yüzünden de 1 ay geçti. Sonra online servis üzerinden sözleşmelere baktım 2 ayrı sözleşme fakat son sözleşmede imza sorunlu bizim imzamız değil. Beni kızdıran olay ise bayideki kızın tavrı "isteseniz de istemeseniz de o faturaların parasını ödemeyeceğiz" bende gayet sakin bir şekilde "o faturaların parasını kuruşu kuruşuna alacağım ve özellikle sizden alacağım". Dediğim gibi de yaptım ana bayiyi aradım, ertesi güne kadar sorunumu çözün yoksa mahkemede görüşürüz dedim. Ertesi gün sorunu hallettiler.
Paramı da o kızdan aldım

Sağduyulu yaklaşın hocam. Zarar vermek isteseniz de bu işten birşey çıkmaz.

Bu arada konuyu detaylı okumadım.