Valla biraz insanlığa da kalmış bir durum. Çünkü bunu işin kolayına kaçmak için yaptıysa sadece sana değil o hafta, o ay veya o yıl açılmış hesaplara aynı şeyi yapmışlardır. İnsanlarla uğraşmayıp tek elden işi halletme derdindelerdi sanırım. Çalışan arkadaşın ne işlerle uğraştığı, işini kötüye kullandığını kimse bilmediği için kimse devam et veya etme diyemiyor. Ama şu da var. Yarın aynı imzayla açılmış farklı bir numaradan sen sorumlu oluyor musun o önemli. Ama dediğim gibi iyi niyetli biri olmasa ben değilim der geçer. Veya kötü niyetliyse kamera kayıtları zaten çıkacak diye düşünüp bendim der ve ilerde yapacağını yine yapar iş başına kalır.
gerçekten zor durum benim açımdan. etsek dert etmesek dert.
zaten bunlar önce hiçbir şey olmaz dediler. Sorun yok dediler.
Ben çağrı merkeziyle görüştüğümü iptal edemediğimi git savcılığa ver gibi laflar ettiklerini söyleyince biraz durum değişti.
adam bana dedi kamera var burada zaten diye.
bende dedim kameradan da çıkacak öyleyse benim imza atmadığım.
ben iyi niyetli sadece iptal edeyim dedim burnumdan getirdiler. ayın 7 sinde sahte imza ile tahaahütlü geçiş olacak hala çözüm yok.
sözleşmem bile elimde veya mailimde yok.
5 ayrı kişi telefonda aynı şeyleri sorup dinliyor çözüm sunmuyorlar.
başka bayiye git iptal et diyorlar gidiyorum geri döndük. yanlış bilgi vermişler sadece başvuru bayisi iptal edermiş.
başvurduğum yere de gittim ama durum bu işte.