zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durum ciddi bunu kabul ediyorum ama yapacağın şikayet birden fazla kişinin ekmek kapısı kapatacak, kovulmalar olacak ve hatta yorum atan arkadaşlardan anladığım kadarıyla bayi kapanmasına kadar gidebilir. Büyük maddi zarar oluşur ve şu zamanda herkes evine ekmek götürme peşinde. Çalışan arkadaş kötü niyetli olsaydı kendini saklardı. Ben yaptım demiş durumu da anlatmış. Bazen işyerlerinde işin kolayına kaçmak için yapılmış bir durum ama burada anlatılınca ve konu imza olunca elbette ciddi görünebiliyor. Ama ben senin durumu iyi niyetli yaklaşıp iki tarafında zararı olmadan farklı bir operatöre geçişini veya hat açıldıktan sonra kapatmanı öneririm. Olay ************** vb. olsa çok farklı konuşulabilir ama asgari ücrete yakın maaş alıp evine ekmek götürme derdi olan insanları iyi niyetiyle yaklaşacak yanlış bir şey yaptığı için bu kadar suçlayıp cezalandırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir dava sonrası firma ve bayi sahibi bile uğradığı zarardan dolayı çalışanına dava açıp ekstra para almak isteyebilir. Adamı felakete sürüklersin kısaca.
bende üstte insani olarak zarar görmesin kötü niyetli olsa bile dedim. O nedenle gittim sadece işlemi iptal edin dedim. Onlar hala bir şey olmaz deseler bile.
zaten kararsız olduğumdan konu açtım.
ama şu var:
hat üzerime geçince sahte imza ile geçecek. O imza benimmiş gibi kabul etmiş oluyorum. Ve bu imzalar hep saklanıyormuş.
bir durum olsa neden itiraz etmediniz denilebilir.
ayrıca hat açılınca zaten 3 ay yeniden taşınmıyormuş. onu da öğrendim az önce. Müdür bilmiyor mu biliyordur.
Şimdi bu kişiler sadece kimlik fotokopisi ile hat açabiliyorsa aynı adam gene başka hat açsa açar.
Engel var mı diye düşünüyorum . hayır. Hattan telefonda alabilir mi imza ile alır.
durduk yerde canımı sıkacak iş geldi başıma. bayii böyle hassas konuyu nasıl ihmal eder hayret.

Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa gitsenize hocam
hocam dün saat akşam 6 da başvurdum bayiye.
Bugünde çözüm için yazdıklarımı yaşadım.
hattı iptal etsinler diye uğraştım bir sürü kişiyle görüştük bayiye gittik çözüm yok.
o nedenle daha savılık aşamasına gelemedim.
yani tüm yaşananlar dün akşamdan beri olan şeyler