Durum ciddi bunu kabul ediyorum ama yapacağın şikayet birden fazla kişinin ekmek kapısı kapatacak, kovulmalar olacak ve hatta yorum atan arkadaşlardan anladığım kadarıyla bayi kapanmasına kadar gidebilir. Büyük maddi zarar oluşur ve şu zamanda herkes evine ekmek götürme peşinde. Çalışan arkadaş kötü niyetli olsaydı kendini saklardı. Ben yaptım demiş durumu da anlatmış. Bazen işyerlerinde işin kolayına kaçmak için yapılmış bir durum ama burada anlatılınca ve konu imza olunca elbette ciddi görünebiliyor. Ama ben senin durumu iyi niyetli yaklaşıp iki tarafında zararı olmadan farklı bir operatöre geçişini veya hat açıldıktan sonra kapatmanı öneririm. Olay ************** vb. olsa çok farklı konuşulabilir ama asgari ücrete yakın maaş alıp evine ekmek götürme derdi olan insanları iyi niyetiyle yaklaşacak yanlış bir şey yaptığı için bu kadar suçlayıp cezalandırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir dava sonrası firma ve bayi sahibi bile uğradığı zarardan dolayı çalışanına dava açıp ekstra para almak isteyebilir. Adamı felakete sürüklersin kısaca.